user_mobilelogo

Van 1975 tot 1982 studeerde tandarts Oort aan de Vrije Universiteit Amsterdam. De coschappen binnen zijn studie bracht hij door in Noord Wales en later in medisch centrum Alkmaar. Vervolgens was hij werkzaam bij de Koninklijke Luchtmacht waar hij als dienstplichtig tandarts, en later als reserve-officier, verantwoordelijk was voor de tandheelkundige verzorging van militairen en hun gezinnen van onder andere de 5e groep geleide wapens in Stolzenau, Duitsland.

In 1985 richtte hij de huidige praktijk op. Naast de werkzaamheden in de praktijk heeft tandarts Oort altijd diverse nevenfuncties vervuld. Zo was hij docent op een opleiding voor tandartsassistentes en schooltandarts voor de stichting jeugdtandverzorging Katwijk. Later was hij gedurende 12 jaar werkzaam in het psychiatrisch ziekenhuis in Leidschendam. Binnen de beroepsorganisatie KNMT zette hij zich in als penningmeester van de afdeling Rijnland en als voorzitter van de intercollegiale overleggroep IQUAL van de regio Den-Haag.

Naast de algemene tandheelkundige werkzaamheden houdt hij zich bij voorkeur bezig met restauratieve tandheelkundige behandelingen met gebruikmaking van het CEREC systeem waarvoor hij "Gold certified" is. Verder is hij geregistreerd in het kwaliteitsregister tandartsen. Op de website van het KRT kunt u zien welke nascholingen tandarts Oort gevolgd heeft en tot hoelang zijn registratie nog geldig is.

Sinds 2016 heeft hij zich naast de werkzaamheden in de reguliere praktijk toegelegd op mondzorg voor WLZ cliënten met als specifieke doelgroep ouderen.

 

Ik wil mijzelf inschrijven

Ik wil een afspraak maken

Spoedgevallen informatie

Ik wil contact opnemen