user_mobilelogo

Tandartspraktijk J.H. Oort is sinds 2018 officieel Invisalign provider en als enige in Voorhout bevoegd om het volledige productportfolio aan u aan te bieden. Invisalign is een nagenoeg onzichtbare beugel die op een comfortabele wijze uw tanden rechtzet. Inmiddels gingen enkele tientallen patiënten u voor.

Home

Een onzichtbare beugel van Invisalign is gemaakt van transparant kunststof, waardoor de beugel nauwelijks opvalt. De Invisalign behandeling is pijnloos en bestaat uit een serie onzichtbare beugels.  Elke nieuwe set komt weer iets dichter bij het gewenste resultaat. Omdat het een uitneembare beugel is, kunt u alles blijven eten wat u wilt.

Hoe werkt een Invisalign behandeling?

Invisalign gebruikt een serie aligners die geleidelijk het gebit corrigeren, zodat de tanden in de gewenste stand komen te staan. Iedere aligner is uniek en wordt op maat gemaakt. Om de onzichtbare beugel te maken, wordt gebruikgemaakt van 3D-techniek.

Behandeling in stappen

  1. Eerst maakt de tandarts een scan van uw gebit. Vervolgens maakt hij aan de hand van deze röntgenfoto’s een 3D-model van uw gebit.
  2. De tandtechnici van Invisalign maken een behandelplan met de verschillende beugels die nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Ze maken dit behandelplan op basis van uw wensen en het gemaakte 3D-model. Vervolgens wordt iedere Invisalign beugel op maat gemaakt en naar onze tandartspraktijk gestuurd.
  3. Tijdens de tweede afspraak ontvangt u een serie aligners. Iedere onzichtbare beugel draagt u twee weken. Vooral de eerste dagen oefent de beugel veel druk uit op uw gebit. Zodra de druk volledig is verdwenen, kunt u de volgende aligner dragen.
  4. Het aantal afspraken is afhankelijk van het aantal aligners dat nodig is om de stand van de tanden te corrigeren. U komt om de vier weken en krijgt na controle twee nieuwe sets uitgereikt.

Ook verwijzen wij naar een orthodontie praktijk mocht Invisalign niet wenselijk of niet haalbaar zijn.

Ik wil mijzelf inschrijven

Ik wil een afspraak maken

Spoedgevallen informatie

Ik wil contact opnemen

drs. J.H. (Jan-Herman) Oort

Tandarts

I.J. (Isaac-Jan) Oort

Praktijkmanager

drs. N.H. (Nghitti) Alvares

Tandarts

BIG-registratienummer: 

59911354102

drs. N.A.E. (Noortje) Akveld

Tandarts

BIG-registratienummer: 

69909786402

K.M. (Ka-man) Tse

Mondhygieniste

Annet

Assistente

Els

Assistente

Petra

Assistente