user_mobilelogo

In het kader van COVID-19 willen wij u vooraf graag attent maken op een aantal aangescherpte maatregelen c.q. huisregels die er voor moeten zorgen dat uw bezoek voor andere patiënten en medewerkers zo veilig als mogelijk verloopt:

  • U wordt op de dag zelf vanaf 08:00 door ons gebeld om te verifiëren of u inderdaad klachtenvrij bent. Het is voor patiënten met klachten, of patiënten met gezinsleden die klachten hebben, niet toegestaan om naar de praktijk te komen.
  • Tussen sommige afspraken wordt 10 minuten tussenruimte aangehouden om te voorkomen dat patiënten uit verschillende gezinnen elkaar in de wachtkamer ontmoeten.
  • U wordt verzocht strikt op tijd te komen, zodat wij u tijdig kunnen helpen en daarmee weer tijdig klaar kunnen staan voor de volgende patiënt.
  • Mochten wij onverhoopt uitlopen is er in de entree een extra wachtruimte ingericht, waardoor u niet met een andere patiënt in contact hoeft te komen. Maak hier alstublieft gebruik van.
  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst met de aanwezige handgel.
  • Gezinnen worden niet langer als geheel binnengelaten maar per persoon de spreekkamer in geroepen. Een uitzondering kan eventueel gemaakt worden voor hele kleine kinderen, waarbij er dan 1 ouder mee gaat.
  • Vanaf het moment dat de deur van de spreekkamer opengaat tot het moment dat u weer vertrekt draagt al het personeel een mondkapje. Ook tijdens het begroeten en het maken van een eventuele vervolgafspraak. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze wat minder sociale omgangsvorm.
  • Tijdens behandelingen dragen wij een gelaatsscherm.

Mocht u vragen hebben over ons beleid, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Ik wil mijzelf inschrijven

Ik wil een afspraak maken

Spoedgevallen informatie

Ik wil contact opnemen

drs. J.H. (Jan-Herman) Oort

Tandarts

BIG-registratienummer: 99023103602

I.J. (Isaac-Jan) Oort

Praktijkmanager

drs. R. (Rozita) Jalali

wnd. tandarts

BIG-registratienummer:

29917654102

K.M. (Ka-man) Tse

Mondhygieniste

Til

Assistente

Annet

Assistente

Nancy

Assistente