user_mobilelogo

In de meeste gevallen wordt een behandeling bij ons in de praktijk uitgevoerd. Voor sommige behandelingen wordt u doorverwezen naar een deelspecialist. Hiertoe onderhouden wij een breed netwerk van parodontologen, endodontologen, kaakchirurgen en orthodontisten.

Enkele van deze noemen wij hieronder omdat wij met deze praktijken een langdurige en intensieve samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen hebben:

Binnen Cleyburg tandartsen is de heer drs. B. Hoefnagels werkzaam. Als NVOI geregistreerd implantoloog verwijzen wij regelmatig patiënten voor de plaatsing van orale implantaten naar zijn praktijk. Voor de vervaardiging van de zogenoemde suprastructuur, de uiteindelijke kroon of brug die hier weer op komt, komt u weer bij ons terug.
De maatschap Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie garandeert door middel van het stabiele team van kaakchirurgen een plezierige uitvoering van een breed scala aan kaakchirurgische verrichtingen.
Voor specialistische wortelkanaalbehandelingen wordt u in de meeste gevallen doorverwezen naar de praktijk van de heer drs. H.J. van Mill. Met een acceptabele wachttijd, zeker bij spoed, hebben wij een plezierige samenwerking met deze praktijk waar wij onze patiënten met een gerust hard aan worden toevertrouwd.
Elysee Dental is ons tandtechnisch labaratorium waar in onze opdracht gebitsprotheses, bruggen en andere vaste- of uitneembare prothetiek wordt vervaardigd. Daarnaast kan Elysee ons ondersteunen voor specialistische kleurbepalingen of vragen met betrekking tot ontwerp.
AIC services verzorgt op ons verzoek algehele anesthesie tijdens tandheelkundige behandelingen. Wil u hier meer over weten? Kijk dan onder het kopje "onze diensten" naar de informatie over narcosetandheelkunde.
Bij de praktijk Mond & Welzijn verricht tandarts Oort tandheelkundige behandelingen aan kwetsbare ouderen in zorginstellingen.

Ik wil mijzelf inschrijven

Ik wil een afspraak maken

Spoedgevallen informatie

Ik wil contact opnemen

drs. J.H. (Jan-Herman) Oort

Tandarts

BIG-registratienummer: 99023103602

I.J. (Isaac-Jan) Oort

Praktijkmanager

drs. A.E. (Anouk) Dekker

tandarts

BIG-registratienummer:

69924396402

drs. M. (Milad) Asadi

waarnemend tandarts

BIG-registratienummer: 

29926563202

K.M. (Ka-man) Tse

Mondhygieniste

Til

Assistente

Annet

Assistente

Nancy

Assistente