user_mobilelogo

Al 35 jaar uw innovatieve dorpspraktijk. Een slogan die in 1 zin weergeeft wat wij voor u als patiënt willen zijn. Onze langdurige ervaring binnen ons eigen dorp is de kern van ons bestaan. Veel patiënten bezoeken ons in tweede of soms zelfs in derde generatie. Behandeling in onze praktijk is hoogstpersoonlijk en gebaseerd op onderling vertrouwen.

Tandartspraktijk J.H. Oort is geen normale praktijk. Wij zijn geen grote groepspraktijk waar u voor iedere behandeling in een andere spreekkamer plaats moet nemen, of waarbij u de receptioniste langer ziet dan diegene die u behandeld.

In onze praktijk worden alle behandelingen uitgevoerd door één tandarts, de heer drs. J.H. Oort of door zijn plaatsvervanger mevrouw drs. A.E. Dekker. Zij worden hierbij ondersteund door 1 Praktijkmanager en 3 assistentes welke op wisselende dagen aanwezig zijn.

Voor preventieve mondzorg is bij ons een vaste mondhygiëniste werkzaam, mevrouw K.M. Tse.

Wij vinden het belangrijk om te investeren in de band met onze patiënten. Bij ons telt meer dan alleen uw gebit. Dat maakt ons uniek in het dorp.

Wij combineren dat met een solide mix aan kwaliteitsmerken. Wij investeren niet in dure wachtkamerinrichting maar zorgen er voor dat u met de modernste merken behandeld wordt. Van vulmaterialen tot verdovingsvloeistoffen, en van boren tot adhesieven. Waar andere praktijken u met een huismerk behandelen zetten wij stuk voor stuk in op zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmerken.

Dat doen wij voor een betaalbare en eerlijke prijs. Mondzorgtarieven zijn landelijk vastgesteld. Doordat wij een gezonde balans tussen moderne merken en gerichte investeringen hanteren kunnen wij op een eerlijke en transparante manier declareren.

Bij ons staat u als patiënt centraal.

Ik wil mijzelf inschrijven

Ik wil een afspraak maken

Spoedgevallen informatie

Ik wil contact opnemen

drs. J.H. (Jan-Herman) Oort

Tandarts

BIG-registratienummer: 99023103602

I.J. (Isaac-Jan) Oort

Praktijkmanager

drs. A.E. (Anouk) Dekker

tandarts

BIG-registratienummer:

69924396402

drs. M. (Milad) Asadi

waarnemend tandarts

BIG-registratienummer: 

29926563202

K.M. (Ka-man) Tse

Mondhygieniste

Til

Assistente

Annet

Assistente

Nancy

Assistente