user_mobilelogo

Al 35 jaar uw innovatieve dorpspraktijk. Een slogan die in 1 zin weergeeft wat wij voor u als patiënt willen zijn. Onze langdurige ervaring binnen ons eigen dorp is de kern van ons bestaan. Veel patiënten bezoeken ons in tweede of soms zelfs in derde generatie. Behandeling in onze praktijk is hoogstpersoonlijk en gebaseerd op onderling vertrouwen.

Wij vinden het belangrijk om te investeren in de band met onze patiënten. Bij ons telt meer dan alleen uw gebit. Dat maakt ons uniek in het dorp.

In onze praktijk worden alle behandelingen uitgevoerd door de heer drs. J.H. Oort of mevrouw drs. A.E. Dekker. Zij worden hierbij ondersteund door 1 Praktijkmanager en 3 assistentes welke op wisselende dagen aanwezig zijn.

Voor preventieve mondzorg is bij ons een vaste mondhygiëniste werkzaam, mevrouw K.M. Tse.

 

Wij combineren dat met een solide mix aan kwaliteitsmerken. Wij zorgen er voor dat u met de modernste merken behandeld wordt. Van vulmaterialen tot verdovingsvloeistoffen, en van boren tot adhesieven. Waar andere praktijken u met een huismerk behandelen zetten wij stuk voor stuk in op zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmerken.

Dat doen wij voor een betaalbare en eerlijke prijs. Mondzorgtarieven zijn landelijk vastgesteld. Doordat wij een gezonde balans tussen moderne merken en gerichte investeringen hanteren kunnen wij op een eerlijke en transparante manier declareren.

Bij ons staat u als patiënt centraal.

Ik wil mijzelf inschrijven

Ik wil een afspraak maken

Spoedgevallen informatie

Ik wil contact opnemen

drs. J.H. (Jan-Herman) Oort

Tandarts

I.J. (Isaac-Jan) Oort

Praktijkmanager

drs. N.H. (Nghitti) Alvares

Tandarts

BIG-registratienummer: 

59911354102

drs. N.A.E. (Noortje) Akveld

Tandarts

BIG-registratienummer: 

69909786402

K.M. (Ka-man) Tse

Mondhygieniste

Annet

Assistente

Els

Assistente

Petra

Assistente