Noortje Akveld, tandarts

Als 3e generatie tandarts in mijn familie ben ik van kleins af aan al op mijn plek in de tandartspraktijk. Van huis uit kreeg ik mee hoe fijn het is om betrouwbare mondzorg te leveren, op een plek waar patiënten en zorgverleners vertrouwd en bekend met elkaar zijn. Net zoals bij Tandartspraktijk J.H. Oort, en dat maakt dat ik me daar thuis voel.

Sinds 2008 werk ik als tandarts, nadat ik mijn MSc. Tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam volbracht. Ook rondde ik een opleiding Zorgmanagement af (Msc. Erasmus Universiteit 2012) en voerde ik onderzoek uit naar kwaliteit van mondzorg aan ACTA.

In de praktijk heb ik brede ervaring opgedaan als algemeen tandarts op verschillende werkplekken en met continue nascholingen. Ik woonde tussen 2008 en 2022 in de Randstad maar ook in Rome en in Londen. Ik werkte als “tandarts”, “odontoiatra” en “dentist”: altijd volgens het idee dat mijn patiënten moeten kunnen vertrouwen dat ze gepaste en goede mondzorg krijgen.

Klinisch heb ik een gedegen basis van 15 jaar all round mondzorg, maar ook heb ik mij met de nodige cursussen toegelegd op wortelkanaalbehandelingen. Voor mij een technisch uitdagende en professioneel interessante behandeling. Voor patiënten klinkt het vaak als een enge behandeling. Mijn uitdaging ligt in het geruststellen, uitleggen van de procedure, laten zien dat het anders kan en mensen met een gerust gevoel door de behandeling heen helpen. Ik heb daarbij een rustige behandelstijl.

Recent streek ik met mijn gezin neer in Noordwijk en kom nu graag het team van Tandartspraktijk J.H. Oort versterken. Ook in Voorhout hoop ik u te mogen helpen om u gezond en wel te laten lachen.

Scroll naar boven